Zondag 22 juli 2018

Zondagochtend weer op pad, waarbij ik het kiezelspoor tot aan Frauenfelden ga volgen en daarna zelf iets noordelijker afbuig naar Uttwil, waar Bernd en Karin een huis en bedrijf hebben. Geen bijzonderheden of het moet zijn dat ik toch verbaasd sta te kijken naar alle tierlantijntjes die de Zwitsers in hun tuin hebben.

Veel geïntegreerde roestkleur kunstwerken in combinatie met veel verschillende planten en bloemen zie je in de vaak nette tuinen. Zoveel anders dan in Frankrijk. Een stop bij een tankstation leert me dat ik qua kosten voortaan beter een supermarkt moet gaan plunderen. Smiddags na 3 uur arriveer ik in Uttwil

en na de eerste woorden besluiten Bernd Karin en ik dat we direct een duik in het Bodenmeer nemen. We praten over hun bedrijf in extractie van speciale stoffen uit medicinale planten en over de regulering in verschillende landen t.a.v. THC en BDH. We zijn nog niet thuis of het begint flink te stormen op het meer en de geplande BBQ wordt een Spaghetti Western.

Ik vreet wel 2 porties op, de de credits gaan naar de jongste zoon, Steve, die zich uitgeleefd heeft met dit gerecht. Dan tijd om alle apparaten op te laden. Ik heb die nacht moeite met binnen slapen en doe het raam wagenwijd open.

Naar maandag 23 juli

1 dag terug