OuTdOoR GPS ExPeDiTiE MarNiX


Op dinsdag 14 juli wordt er voor alle brugklassers een grote Outdoor GPS Expeditie georganiseerd. Dat gebeurt in een door jouw zelf samengesteld team van 4 leerlingen uit de brugklas! Rond 9:00 vertrek je die dag vanuit het Marnix College, en je probeert een parcours via het vinden van de juiste GPS coördinaten zo snel en zo goed mogelijk af te leggen. Je hebt kennis (van het internet 😊), creativiteit, uithoudingsvermogen, slimheid, rust, kracht en snelheid nodig. Je gaat samenwerken, organiseren, overleggen en ondertussen uitkijken voor valstrikken, verdwalen en instinkers. Je kan op veel manieren punten verzamelen. Het team met de meeste punten na terugkomst op het Marnix, is winnaar!


Voor niks gaat de zon op, en daarom zijn er vette prijzen te winnen! Het winnende team krijgt per persoon een wisselbeker, per persoon een origineel rood Marnix T-shirt (collectors item), per groep een Bernardo’s ijscoupon van 25 Euro, en ook nog een onbekende verrassing! Direct mee te nemen op 14 juli!

Het team dat 2e, 3e, 4e of  5e wordt, krijgt direct na afloop een ijscoupon ter waarde van respectievelijk 20, 15, 12 en 10 Euro. En ook nog eens een aparte verrassing.

Dus waarom saai thuishangen op 14 juli, terwijl je mega-lol kunt beleven, en zieke prijzen kunt pakken!


Geef je op door een e-mail te sturen naar meneer Varga:  stuur de voornaam+achternaam van je 4 teamleden, EN de naam van het team, EN jullie 4 mobiele telefoonnummers op naar:

d.varga@marnixcollege.nl of via je Magister email. Bij een vroege aanmelding hebben jij en je team een klein voordeeltje ten opzichte van de later aangemelde teams.


Omdat de expeditie doorgaat, kun je je, als je je nog niet hebt opgegeven, toch nog meedoen! Ofwel met zijn drieën, ofwel met vieren ofwel met zijn vijven. Je hebt er nog de donderdag 9 juli en vrijdag 10 juli voor. Stuur die mail! Daarna is het niet zeker of je er nog bij kan. Wat wel bijna zeker is: de weersvoorspellingen zijn supergunstig voor dinsdag!

Voor degenen die zich hebben opgegeven de volgende must-do’s!

1) Check of jouw teamnaam goed staat. Je kunt nu nog veranderen!

2) Wil je iets meer kans hebben om te winnen? Zorg dat je goeie loopschoenen regelt, dus je hoge hakken op 14 juli even niet gebruiken. En loop bijvoorbeeld a.s. vrijdag en zondag een paar kilometer, om te zorgen dat je dinsdag in shape bent! Na dinsdag ben je dan een stuk fitter en dus mooier!

3) hou je Marnix mail of de mail waarmee jouw team is opgegeven, geregeld in de gaten. Heeft jouw contactpersoon de telefoonnummers van de teamleden doorgegeven?

4) zorg dat je dinsdagochtend je mobieltje bij je hebt en dat-ie vol opgeladen is! Die heb je echt nodig! Ook belangrijk: voldoende drinkwater, petje en zonnebrand! Na afloop, thuis, ga je jezelf controleren op teken! Hoort er ook bij!

Check hieronder het actuele aantal aangemelde teams:

Volgorde aanmeldingNaam TeamInitialen van teamleden
1 ma 6 juli 08:16De Gekke KindjesF.dE., C.V., C.D., S.V., L.D.
2 ma 6 juli 14:31The soccer girlsT.A., R.R., N.T., A.eA.
3 ma 6 juli 19:43Goal DiggersJ.H., K.H., X.F., N.O.
4 wo 8 juli 10:04De KaasjesR.K., E.Z., E.v.D.
5 wo 8 juli 14:42RAB meisjesR.G., A.B. B.vdG.
6 wo 8 juli 15:34 Dream TeamH.K., J.K., S.V., I-L. H.
7 wo 8 juli 19:00 Caca nari’sK.V., H.E., K.H., B.T., A.G.
8 wo 8 juli 19:21 De TeletubbiesS.vdW., F.P., G.W., F.S.
9 wo 8 juli 20:57 The ThoTiMi’sT.S.,T.R., M.G., T.G.
10 wo 8 juli 21:40GirlzJ.B., E.vdG., D.W., S.B.
11
12
13
Stand per 9 juli 2020, 21:52

LET OP-1: De Expeditie is Corona Proof. Er zitten GEEN opdrachten, taken, commando’s bij waar je verplicht dichter dan anderhalve meter van elkaar of van anderen zou moeten komen. Dat willen we ook zo houden, dus respecteer alsjeblieft elkaars wensen op dit gebied.

LET OP-2: De Expeditie zit zo in elkaar dat zowel meiden als jongens evenveel kans hebben op de overwinning. Er wordt GEEN onderscheid gemaakt tussen meidenteams, jongensteams of gemixte teams. Ook kun je met leerlingen buiten je eigen klas een team samenstellen! Tip: zorg voor verschillende karakters met veel verschillende vaardigheden!

LET OP-3:   De eindtijd van deze expeditie is rond 14:00 gesteld. Direct daarna vindt de prijsuitreiking plaats.

LET OP-4: Er zitten MOLLEN in de expeditie! Op 14 juli hoor je wat er aan de hand is, en hoe je de MOL kunt verslaan. Check vanaf 9 juli, na je opgave, of een teamlid zich vreemd gedraagt, opvallende uitspraken doet….etc.

LET OP-5: Je loopt de Outdoor Expeditie op eigen verantwoordelijkheid, het is dus GEEN officiële schoolse activiteit. Marnix College of haar medewerkers zijn niet verantwoordelijk voor enige geleden schade.

EINDE VAN DIT BERICHT (EN HET BEGIN VAN JOUW TEAM?)